ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας Ζακ Κωστόπουλου: Λίγη ανθρωπιά να υπήρχε θα είχε γλιτώσει

Πατέρας Ζακ Κωστόπουλου: Λίγη ανθρωπιά να υπήρχε θα είχε γλιτώσει
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Δικαιοσύνη ζητά ο πατέρας το Ζακ Κωστόπουλου για τον θάνατο του παιδιού του που πέθανε έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, από ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα, σύμφωνα με το δεκασέλιδο ιατροδικαστικό πόρισμα.

«Όλοι τους πρέπει να πληρώσουν γιατί για μισή ώρα το παιδί μου δέχτηκε βάρβαρο θάνατο. Για μισή ώρα πονούσε και τον ταλαιπωρούσαν, για αυτό μας πονά περισσότερο. Είναι δύο φορές εγκληματίες. Λίγη ανθρωπιά να υπήρχε θα είχε γλιτώσει», είπε ο Ευθύμιος Κωστόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας παράλληλα τραγωδία που βιώνει και ο ίδιος σε καθημερινή βάση:

Όσο περνάει ο καιρός αυτή η οδύνη γίνεται μεγαλύτερη. Βλέπω εφιάλτες. Να μην δεχτεί άλλος γονιός τέτοιους εφιάλτες. Για αυτό θα πρέπει να τιμωρηθούν, εχθές. Δεν θα το αφήσω έτσι. Να δουλέψει ο νόμος. Στην δικαιοσύνη έχω εμπιστοσύνη.

«Πιθανόν να φανούν και κάποια άλλα βίντεο τα οποία σίγουρα υπάρχουν και δεν μας δείχνουν. Τα στοιχεία είναι αρκετά για να πληρώσουν. Οι αστυνομικοί βγαίνουν και λένε πως κάνανε το νόμιμο. Έναν άνθρωπο αιμόφυρτο τον χτυπάς, αυτό δεν γίνεται σε καμία πολιτισμένη κοινωνία. Το οφείλω στο παιδί μου να το κάνω αυτό γιατί πολεμούσε ενάντια στην βαρβαρότητα και για τα παιδιά κάποιου αυριανού γονιού να μην δεχτεί αυτό που βιώνω και δέχομαι εγώ. Βλέπεις έναν τραυματισμένο, ποιον πιάσανε; Τον λήσταρχο Νταβέλη;», καταλήγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ