ΕΛΛΑΔΑ

Καρέ - καρέ η κλοπή σε κοσμηματοπωλείο μέρα μεσημέρι στο Ηράκλειο Κρήτης

Καρέ - καρέ η κλοπή σε κοσμηματοπωλείο μέρα μεσημέρι στο Ηράκλειο Κρήτης
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Μια 29χρονη γυναίκα κρατώντας αγκαλιά ένα μικρό αγοράκι μπήκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε κοσμηματοπωλείο στο Ηράκλειο και κατάφερε να αποσπάσει κοσμήματα συνολικής αξίας 8.000 ευρώ.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου, και το οποίο μεταδόθηκε την Πέμπτη από το «ΚΡΗΤΗ TV», φαίνεται ξεκάθαρα η νεαρή γυναίκα, η οποία εκμεταλλεύεται την παρουσία πελάτών, αρπάζει τα κοσμήματα και να τα ρίχνει μέσα στην τσάντα που κρατάει, πριν αποχωρήσει από το κατάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη που συνελήφθη την ίδια μέρα, έχει είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις. Η Αστυνομία εντόπισε τα κλοπιμαία μέσα σε μια σακούλα που είχε προλάβει να κρύψει μέσα σε γλάστρα στο μπαλκόνι του σπιτιού της.

Σύμφωνα με την 56χρονη ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου, η κοπέλα είπε ότι ήθελε να αγοράσει ένα χρυσό μενταγιόν για τη μητέρα της και ενώ εξυπηρετούσε τις δύο γυναίκες, μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο και άλλες γυναίκες. Η ιδιοκτήτρια μετέβη τότε σε άλλο πάγκο του καταστήματος για να εξυπηρετήσει τις τελευταίες και άφησε εκτεθειμένο τον δίσκο με τα κοσμήματα που είχε βγάλει από τις προθήκες για να τα δείξει στην 29χρονη και τη συνοδό της.

«Τα έβγαλα μπροστά τους (σ.σ. τα κοσμήματα) και γύρισα πλάτη για να εξυπηρετήσω τις κοπέλες. Εκείνη τη στιγμή βρήκε ευκαιρία να μου κλέψει 20 μενταγιόν και 30 καδένες (...). Μου λέει ότι πάει να πάρει νερό (σ.σ. η 29χρονη) και τότε η μητέρα της μου λέει “βάλε αυτό το ματάκι, αυτό θα πάρω”. Ωστόσο, με το που πάω να το συσκευάσω, φεύγει κι αυτή προς την είσοδο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο neakriti.gr η 56χρονη ιδιοκτήτρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ