ΕΛΛΑΔΑ

Με περιοριστικούς όρους ελεύθεροι οι 3 κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκύου στα Γιάννενα

Με περιοριστικούς όρους ελεύθεροι οι 3 κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκύου στα Γιάννενα
Eurokinissi

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι, για την υπόθεση της 31χρονης εγκύου, η οποία κατήγγειλε ότι την πέταξαν με τη βία στη Λίμνη Ιωαννίνων προκειμένου να αποβάλει το έμβρυο που κυοφορεί.

Συγκεκριμένα αφέθηκαν ελευθεροι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και ενδεχόμενο δόλο από κοινού.

Οι δύο από τους τρεις έχουν τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος, ο φερόμενος και ως πρώην σύντροφος της, πρέπει να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων κάθε μήνα.

Ο δικηγόρος των κατηγορουμένων Χάρης Λαζάνης, όπως αναφέρει το Aθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι οι πελάτες του είχαν άλλοθι, δεν βρέθηκαν ποτέ στη Λίμνη την χρονική στιγμή που αναφέρει η καταγγέλλουσα και πως πρόκειται για σκευωρία της 31χρονης εις βάρος τους. Επίσης, ζήτησαν τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για το βάθος της Λίμνης στο σημείο που υπέδειξε, άρση απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών και άρση προσωπικών δεδομένων της καταγγέλλουσας, ώστε να χρησιμοποιηθούν από την υπεράσπιση σε βάρος της και να στηριχθεί η αθωότητα τους.

Για την υπόθεση αναμένεται να ορισθεί τακτική δικάσιμος. Οι νεαροί συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου, μετά από καταγγελία της 31χρονης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ