«Επικίνδυνη» η γυναίκα που... πέταξε την κότα στo Μαξίμου - Καλείται στη ΓΑΔΑ για εξηγήσεις
Κλήση σε απολογία έλαβε η ακτιβίστρια, Αυγή Βουτσινά, από το «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη συμμετοχή της σε κινητοποιήσεις που είχαν γίνει πρόσφατα εναντίον των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Η κυρία Βουτσινά είχε γίνει γνωστή, όταν σε ένδειξη διαμαρτυρίας έριξε μια… κότα στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ η ίδια είχε αφήσεις δεμάτια με σανό στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Πέραν της κυρίας Βουτσινά, το «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» έχει καλέσει σε απολογία τον Πρόεδρο του «Κόμματος Πειρατών Ελλάδας» Θανάση Γούναρη και το μέλος της Λαϊκής Ενότητας, Αντώνη Μαυρομμάτη.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες είχε κληθεί στη ΓΑΔΑ για απολογία και ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Ινδία: Τουλάχιστον 16 νεκροί και πολλοί αγνοούμενοι μετά από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο
18:17
Ομολόγησε κατασκοπεία υπέρ της Κίνας ο 50χρονος σμήναρχος - Η δράση του και πώς εντοπίστηκε
18:08
«Βιολάντα»: Έφοδος στα σπίτια του ιδιοκτήτη και του τεχνικού ασφαλείας
17:57
Ζαχαράκη: Την Τρίτη στη Βουλή η πρόταση μας για τις αλλαγές στο Λύκειο και το Εθνικό Απολυτήριο
17:51