Κακοκαιρία: Κλειστός ο δρόμος προς Καρδίτσα - Κατολισθήσεις στα Άγραφα
Η κακοκαιρία που πλήττει από χθες το σύνολο της δυτικής Ευρυτανίας προκάλεσε προβλήματα στο επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο από τις κατολισθήσεις.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργήθηκε στη Δημοτική Ενότητα Αγράφων, όπου μετά τη γέφυρα της Παλαιοκαρυάς προς Τρίδεντρο σημειώνονται σοβαρές κατολισθήσεις και καταπτώσεις βράχων, με αποτέλεσμα να κλείσει η πρόσβαση προς τα χωριά Τρίδεντρο-Επινιανά, Μάραθο, Βραγγιανά, Μοναστηράκι και Τροβάτο απο μεριά του Καρπενησίου, καθώς ο μοναδικός δρόμος που οδηγεί σε αυτά είναι μέσω Καρδίτσας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του VimaPoliti.gr στο σημείο είχαν σπεύσει νωρίτερα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και του δήμου Αγράφων, χωρίς ωστόσο να μπορούν να δώσουν άμεσα πρόσβαση.
Ο δρόμος θα παραμένει κλειστός σήμερα, λόγω των συνεχόμενων εντόνων βροχοπτώσεων αλλά και της επικινδυνότητας από τις συχνές κατολισθήσεις.

Μικρότερα προβλήματα σημειώνονται και στις ΔΕ Απεραντίων και Ασπροποτάμου ενώ υπήρξαν και συχνές ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος.
Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στην Αττική - Που παραμένουν προβλήματα από την κακοκαιρία Byron
10:39
Ψυχρό Φεγγάρι: Η τελευταία υπερπανσέληνος του έτους φώτισε κάθε γωνιά του πλανήτη (pics)
10:37
Συναγερμός για οδηγό φορτηγού που κινούνταν στο αντίθετο θέμα στην Ε.Ο Αθηνών-Θεσσαλονίκης
10:35
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων – Τους εξανάγκαζαν να πωλούν λαθραία τσιγάρα
10:32