ΕΛΛΑΔΑ

«Πήρα το απολυτήριο του δημοτικού πριν μπω φυλακή»: Τι λέει η 53χρονη καθαρίστρια

«Πήρα το απολυτήριο του δημοτικού πριν μπω φυλακή»: Τι λέει η 53χρονη καθαρίστρια
Πανό που αναρτήθηκε έξω από το δικαστήριο της Λάρισας ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ

Σοκαρισμένη για την περιπέτεια που πέρασε αλλά και εμφανώς ανακουφισμένη εμφανίστηκε η 53χρονη καθαρίστρια από τον Βόλο,που αφέθηκε σήμερα ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

«Το έκανα για τα παιδιά μου, δεν ήθελα να μεγαλώσουν σε ίδρυμα» είπε η 53χρονη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν ήθελα να ζήσουν τα παιδιά μου αυτά που έζησα εγώ», υπογράμμισε η 53χρονη προσθέτοντας παράλληλα ότι ήταν σοκαριστικό και δύσκολο όλο αυτό που πέρασε.

«Από 6 χρονών μεγάλωσα στο Χατζηκυριάκειο στον Πειραιά. Έφυγα 11 χρονών πήγα στον Βόλο στους παππούδες μας, από μικρή άρχισα να δουλεύω. Παντρεύτηκα αλλά αντιμετωπίζαμε δυσκολίες με τον άνδρα μου γιατί δεν είχαμε δουλειά» δήλωσε η ίδια.

katharistria2 copy


Πηγή: TvStar.gr

«Ερχόταν η πρόνοια στο σπίτι και φοβήθηκα μην μου πάρουν τα παιδιά» ανέφερε η 53χρονη γυναίκα.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι η πρόνοια της είπε να κάνει τα χαρτιά της στο Δημόσιο για να μην μπουν τα παιδιά της στο ορφανοτροφείο.

katharistria3 copy


Πηγή: TvStar.gr

Όπως είπε, φρόντισε να πάρει το απολυτήριο του Δημοτικού πριν μπει στη φυλακή.Σε άλλη συνέντευξή της, στον ΑΝΤ1, η 53χρονη δήλωσε «χαρούμενη και δικαιωμένη» και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την δημοσιοποίηση της ιστορίας της και «όλον τον κόσμο που με στήριξε ηθικά και ψυχολογικά και με συγχώρεσε γι’ αυτό που έκανα».

Ερωτώμενη αν έχει μετανιώσει για την πράξη της, η ίδια τόνισε: «μετάνιωσα γι’ αυτό που έκανα, αλλά δεν μετανιώνω που μεγάλωσα δύο σωστά παιδιά».

Πλέον επιστρέφει στην οικογένειά της και δηλώνει πως θα συνεχίσει το γυμνάσιο και θα ψάξει για μία νέα δουλειά.ΔΗΜΟΦΙΛΗ