Συνελήφθη επικίνδυνος κακοποιός για τη ληστεία στη βιομηχανία Υφαντής
Συνελήφθη ο επικίνδυνος Καζάκος που είχε πάρει μέρος στη ληστεία με καλάσνικοφ στη γνωστή βιομηχανία αλλαντικών Υφαντής στην Κηφισιά πριν από περίπου 1,5 χρόνο.
Πρόκειται για έναν άκρως επικίνδυνο κακοποιό ο οποίος μαζί με τους συνεργούς του δεν είχαν διστάσει να πυροβολήσουν με καλάσνικοφ κατά τη διάρκεια της ληστείας και να τραυματίσουν έναν από τους δύο ιδιοκτήτες της βιομηχανίας.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συγκεκριμένος κακοποιός συμμετείχε και στη μεγάλη κλοπή εργοστασίου στον Ασπρόπυργο, από το οποίο είχαν αρπάξει ράβδους χρυσού αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ είχαν ληστέψει και υποκατάστημα τράπεζας στους Αγίους Θεοδώρους.
ΕΛΛΑΔΑ
Χαλκίδα: Χειροπέδες σε ανήλικο μοτοσικλετιστή - Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και παρέσυρε 15χρονο
15:41
ΚΟΣΜΟΣ
Η Νέα Υόρκη αντιμέτωπη με την ισχυρότερη χιονοθύελλα της 10ετίας: Ακυρώσεις πτήσεων, κλειστά σχολεία, απαγόρευση κυκλοφορίας
15:30
ΚΟΣΜΟΣ
Η Αυστραλία στηρίζει τον αποκλεισμό του Άντριου από τη σειρά διαδοχής στον θρόνο: Η επιστολή στον Στάρμερ
15:19
ΚΟΣΜΟΣ
Η Ινδία καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν το Ιράν ενώ οι ΗΠΑ σφίγγουν τον κλοιό
15:10
CULTURE