Θάνατος Ζακ Κωστόπουλου: Ο ανακριτής καλεί σε απολογία τους αστυνομικούς
Κλήσεις για να λογοδοτήσουν ενώπιον του 23ου τακτικού ανακριτή για την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου έχουν αρχίσει να λαμβάνουν οι αστυνομικοί που εμφανίζονται στα βίντεο να κλωτσάνε τον 33χρονο την ώρα που του περνούν χειροπέδες.
Οι δικαστικές Αρχές, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, έχουν προχωρήσει την έρευνα και ταυτοποιούν τους αστυνομικούς που εμφανίζονται στα βίντεο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί καλούνται να εμφανιστούν την προσεχή Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης.
Οι αστυνομικοί αναμένεται να λάβουν προθεσμία.
Στο μεταξύ, η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου, δια των συνηγόρων της, κατέθεσε, χθες αίτημα για μετατροπή της κατηγορίας από θανατηφόρα σωματική βλάβη σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.
Το αίτημα της οικογένειας στηρίζεται στην ιατροδικαστική έκθεση και το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, αλλά και στα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
SPONSORED
Αγ. Ανάργυροι: Στο νοσοκομείο τα τρία παιδιά που ζούσαν σε τρώγλη - «Δεν προέκυψε κακοποίηση»
09:20
Eurovision 2026: Πώς ψήφισαν επιτροπές και κοινό το «Ferto» του Akyla
09:10
Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν σταματήσουμε να πίνουμε καφέ για δύο εβδομάδες
09:00
Δεύτερη αινιγματική ανάρτηση Τσίπρα - Ένα βήμα πριν την ανακοίνωση κόμματος
08:55