Θάνατος Ζακ Κωστόπουλου: Στον ανακριτή σήμερα οι αστυνομικοί
Ενώπιον του 23ου τακτικού ανακριτή θα παρουσιαστούν σήμερα, Δευτέρα, για να λογοδοτήσουν οι αστυνομικοί που εμφανίζονται σε βίντεο να κλωτσάνε τον Ζακ Κωστόπουλο την ώρα που του περνούν χειροπέδες.
Οι δικαστικές Αρχές, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, έχουν προχωρήσει την έρευνα και ταυτοποιούν τους αστυνομικούς που εμφανίζονται στα βίντεο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί κλήθηκαν ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης.
Οι αστυνομικοί αναμένεται να λάβουν προθεσμία.
Στο μεταξύ, η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου, δια των συνηγόρων της, κατέθεσε την Παρασκευή αίτημα για μετατροπή της κατηγορίας από θανατηφόρα σωματική βλάβη σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.
Το αίτημα της οικογένειας στηρίζεται στην ιατροδικαστική έκθεση και το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, αλλά και στα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52
Πέντε συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Θεσσαλονίκη - Τροχαίο με παράσυρση πεζής
23:40
Ινδία: Μισό δισεκατομμύριο ψηφοφόροι, μία λίστα και μόνο επτά εβδομάδες για να επικαιροποιηθεί
23:27