ΕΛΛΑΔΑ

Βοιωτία: Συνελήφθη εκπαιδευτικός δημοτικού σχολείου για παιδική πορνογραφία

Βοιωτία: Συνελήφθη εκπαιδευτικός δημοτικού σχολείου για παιδική πορνογραφία
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI

Συνελήφθη 41χρονος δάσκαλος σε χωριό της Βοιωτίας, όπου διέμενε και δίδασκε στο σχολείο, για παιδική πορνογραφία.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του και κατάσχεσαν υπολογιστές και άλλα αντικείμενα, του πέρασαν χειροπέδες και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Λιβαδειάς με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης στη Στερεά, Χρήστος Δημητρίου, δήλωσε ενήμερος για το συμβάν, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να σχολιάσει κάτι όσο η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης.

Παρόλα αυτά επιβεβαίωσε, στο lamiareport.gr, ότι ο εκπαιδευτικός έχει απομακρυνθεί από το σχολείο και η πορεία της υπόθεσης βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας και της δικαιοσύνης.

Δάσκαλοι, γονείς και κάτοικοι της περιοχής συγκλονίστηκαν όταν πληροφορήθηκαν σχετικά με την απομάκρυνση του 41χρονου καθώς και τον λόγο αυτής. Αναφέρεται πως ο άνδρας είχε εγκατασταθεί στο χωριό στις αρχές της σχολικής χρονιάς, ωστόσο λίγοι τον είχαν συναντήσει στον δρόμο, καθώς περιγράφεται ως άνθρωπος χωρίς πολλές συναναστροφές που δεν έβγαινε από το σπίτι του.

«Μία έστω φορά δεν τον είδα να πίνει έναν καφέ έξω στο χωριό. Εγώ να φανταστείτε δεν γνώριζα καν ότι μένει εδώ. Φυσιογνωμικά τον ήξεραν μόνο όσοι είχαν κάποια σχέση με το σχολείο καθώς δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι του» δήλωσε ο Πρόεδρος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ