ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Επίθεση στην επιχείρηση του εργοδότη που χτύπησε υπάλληλό του - Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Θεσσαλονίκη: Επίθεση στην επιχείρηση του εργοδότη που χτύπησε υπάλληλό του - Τι υποστηρίζει ο ίδιος
EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Άγνωστοι έσπασαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (06/12), την τζαμαρία στο μαγαζί του εργοδότη που καταγγέλλεται πως χτύπησε άγρια τον εργαζόμενό του. Πράξη που μοιάζει με «αντίποινα» στην επίθεση στο ντελιβερά.

Ήταν περίπου 03:30 τα ξημερώματα όταν δύο άτoμα σταμάτησαν μπροστά στο μαγαζί του επιχειρηματία στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης και με έσπασαν τη τζαμαρία, ενώ έγραψαν και συνθήματα, αναφέρει το Life-Events.



Υπενθυμίζεται ότι ο διανομέας κατήγγειλε ότι «δέχτηκε επίθεση από πρώην εργοδότη του στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ο οποίος τον γρονθοκόπησε αρκετές φορές και μάλιστα με χρήση σιδερογροθιάς, προκαλώντας του κατάγματα στα ζυγωματικά», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης.

epithesiandras copy

Πηγή: ΑΝΑ - ΜΠΕ

Διαβάστε ΕΔΩ την καταγγελία

Τι αναφέρει ο εργοδότης

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ανέφερε ότι ο πρώην συνεργάτης του ξεσήκωσε κόσμο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αποδίδοντας εκεί την επίθεση στο κατάστημά του.

Επίσης, έκανε λόγο για μεγάλη οικονομική ζημιά που έχει υποστεί από το γεγονός ότι δεν έρχεται κανείς στο μαγαζί του, ενώ αρνήθηκε ότι χτύπησε το θύμα με σιδερογροθιά σημειώνοντας ότι και ο ίδιος έχει δεχθεί χτυπήματα.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ