«Δεν πάει άλλο»: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον ΟΑΣΘ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με σύνθημα «η κατάσταση με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) δεν πάει άλλο», διοργανώνουν στις 15 Δεκεμβρίου 2018 εργαζόμενοι και φοιτητές της πόλης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Η συγκέντρωση, είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν ότι «η κατάσταση με τις αστικές συγκοινωνίες στην πόλη έχει φτάσει στο απροχώρητο» και υπογραμμίζουν ότι «οι εργαζόμενοι και η νεολαία, οι μαθητές, οι φοιτητές βιώνουμε μια πολύ άσχημη πραγματικότητα».
Στα αιτήματά τους συμπεριλαμβάνονται τα εξής: άμεση αύξηση των δρομολογίων σε όλες τις γραμμές, ασφαλής μετακίνηση και φθηνές συγκοινωνίες.
ΚΟΣΜΟΣ
Αυστραλία: Αυξήθηκε ξανά η χρήση social media από παιδιά κάτω των 16 παρά την απαγόρευση
10:06
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης για συντάξεις χηρείας: Λύνουμε το πρόβλημα αποκαθιστώντας μια μεγάλη κοινωνική αδικία
09:58
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για εμπλοκή σε τροχαία-Οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς δίπλωμα
09:49
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
To «Βατερλό» της Temu στην Γαλλία από τα μέτρα της Ε.Ε. και οι πρώτες ενδείξεις από Ελλάδα
09:48
ΕΛΛΑΔΑ