«Δεν πάει άλλο»: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον ΟΑΣΘ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με σύνθημα «η κατάσταση με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) δεν πάει άλλο», διοργανώνουν στις 15 Δεκεμβρίου 2018 εργαζόμενοι και φοιτητές της πόλης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Η συγκέντρωση, είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν ότι «η κατάσταση με τις αστικές συγκοινωνίες στην πόλη έχει φτάσει στο απροχώρητο» και υπογραμμίζουν ότι «οι εργαζόμενοι και η νεολαία, οι μαθητές, οι φοιτητές βιώνουμε μια πολύ άσχημη πραγματικότητα».
Στα αιτήματά τους συμπεριλαμβάνονται τα εξής: άμεση αύξηση των δρομολογίων σε όλες τις γραμμές, ασφαλής μετακίνηση και φθηνές συγκοινωνίες.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ Η NAVTEX: «Τρικυμία» στον δρόμο για την Άγκυρα: Δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα το τετ α τετ Μητσοτάκη - Ερντογάν - Οι ΝΟΤΑΜ και οι ΗΠΑ
07:25
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Κέρκυρα, πλημμύρες στην Κεφαλονιά - Σήμερα η πιο βροχερή μέρα, στο «μάτι» η Αττική
07:15
ΕΛΛΑΔΑ
Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους - Στους 19 βαθμούς η θερμοκρασία
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (05 Φεβρουαρίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ