Τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Σουνίου με έναν νεκρό και δύο σοβαρά τραυματίες
Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο 32ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Σουνίου, στη Βάρκιζα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 15:00 το μεσημέρι, στο ύψος του Ribas.
Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρεις μοτοσυκλέτες και τρία αυτοκίνητα. Ωστόσο, άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.
Από το δυστύχημα έχασε τη ζωή του ένας μοτοσυκλετιστής, ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για επιβάτες των μηχανών.
Για το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία Ελληνικού.
CULTURE
Η επιστροφή του υπαρξισμού στο σινεμά: Από έναν νέο κινηματογραφικό Καμύ, στη σύγχρονη αγωνία
14:45
ΚΟΣΜΟΣ
Μεγάλη επιχείρηση για το εντοπισμό του Αμερικανού πιλότου στο Ιράν - «Θα τον βρούμε αν θέλει ο Θεός» (vid)
14:35
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν επέτρεψε τη διέλευση πλοίων με απαραίτητα αγαθά μέσω των Στενών του Ορμούζ
14:28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Σωστά έπραξε»: Το πρώτο σχόλιο κυβερνητικών στελεχών για την απόφαση Καραμανλή
14:18
ΕΛΛΑΔΑ