ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Τα τελευταία λόγια της φοιτήτριας στους δολοφόνους της - Τι αποκαλύπτει ο πατέρας της

Ρόδος: Τα τελευταία λόγια της φοιτήτριας στους δολοφόνους της - Τι αποκαλύπτει ο πατέρας της
FACEBOOK

Για φήμες περί κυκλωμάτων που βιάζουν και εκβιάζουν κορίτσια που σπουδάζουν στη Ρόδο έκανε λόγο για άλλη μία φορά ο πατέρας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε άγρια στο νησί, όπου σπούδαζε.

«Πιθανόν να υπάρχουν κι άλλα κορίτσια που έχουν υποστεί αυτά που αποπειράθηκαν να κάνουν στην κόρη μου», είπε χαρακτηριστικά, στον ΑΝΤ1, ο πατέρας της, Γιάννης Τοπαλούδης. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, πρόκειται για ανθρώπους που εκβιάζουν και βιάζουν συστηματικά νεαρά κορίτσια.

«Δυστυχώς, εκτός τα βιάζουν, τα εκβιάζουν. Και τα καημένα δεν μπορούν να μιλήσουν ούτε στους γονείς τους γιατί ντρέπονται. Έχουν μέσα τις ηθικές αρχές, όχι ότι φοντούνται αλλά ντρέπονται» δήλωσε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.

Παράλληλα, κάλεσε τους κατοίκους της Ρόδου να καταγγείλλουν το γεγονός, ενώ ζήτησε να διερευνηθούν και άλλα παρόμοια περισταστικά.

«Δεν ξέρω αν υπήρξαν κι άλλες περιπτώσεις πνιγμών νεαρών κοριτσιών ή που παρουσιάστηκαν ως πνιγμοί. Πρέπει να διερευνηθούν και παλιότερες περιπτώσεις» είπε συγκεκριμένα.

Τι είπε στους δράστες η φοιτήτρια

«Το κορίτσι μου είχε το σθένος να πει σε αυτούς ότι ''θα το πω στο μπαμπά μου και θα σας κλείσει στη φυλακή''. Αυτοί οι άνανδροι το χτυπούσαν με το σίδερο», σημείωσε περιγράφοντας την αντίδραση της κόρης του στους δολοφόνους της, για να καταλήξει πως «αν δεν ήταν η κόρη μου, ενδεχομένως να ήταν ένα άλλο κοριτσάκι».

Μαρτυρίες - «φωτιά» για εμπλοκή και τρίτου προσώπου

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο δημιουργούν μαρτυρίες από τη δικογραφία.

Την ύπαρξη τρίτου ατόμου στην υπόθεση κατήγγειλε με κατάθεσή της στις Λιμενικές Αρχές μία γυναίκα που το μοιραίο βράδυ είδε το λευκό βανάκι των δραστών, όπως αποκαλύπτει ο ΣΚΑΪ.

Η γυναίκα, όπως είπε, είδε τους δράστες έξω από το κατάστημα που εργάζεται.

«Τότε είδα δύο άτομα να προχωρούν στο σημείο που βρισκόταν το αμάξι κι ένας τρίτος να μένει μέσα στο αμάξι. Οι δύο πέρασαν μπροστά από τα μαγαζιά, τα οποία ήταν κλειστά εκείνη την ώρα, κάτι το οποίο μου έκανε εντύπωση», ανέφερε η μάρτυρας.

Ακόμη ένα άτομο, το ποιο βρισκόταν σε κοντινό σημείο, ανέφερε στο λιμεναρχείο της Ρόδου, πως είδε και ένα τρίτο άτομο, όπως προκύπτει από τη δικογραφία.

«Είδα στο πεζοδρόμιο δίπλα στο ξενοδοχείο, παρκαρισμένα ένα λευκό φορτηγάκι με τρία άτομα. Ήταν τα άτομα, τα οποία είδα στις ειδήσεις. Το ένα το ήξερα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ