Δολοφονία στη Ρόδο: Ο 19χρονος αναγνώρισε 12 από τους κρατούμενους που του επιτέθηκαν
Στην αναγνώριση 12 κρατουμένων των φυλακών Αυλώνα που φέρονται να του επιτέθηκαν μέσα στο κελί του προχώρησε ο 19χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδηλένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.
Σε βάρος των κρατουμένων αυτών σχηματίζεται δικογραφία ενώ αναμένεται να ληφθούν και απολογίες.
Της έρευνας προΐσταται εισαγγελέας.
Ο 19χρονος σήμερα υποστηρίζει ότι δεν επιθυμεί ποινική δίωξη ούτε να καταθέσει, παρόλα αυτά υπάρχουν αυτόφωρα αδικήματα, όπως η παράνομη βία αλλά και οι επικίνδυνες σωματικές βλάβες και ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για το εάν θα ασκηθούν διώξεις.
Παρέμβαση του Αρείου Πάγου
Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα, ο ξυλοδαρμός του 19χρονου κατηγορούμενου για την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας προκάλεσε την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου.
Με παραγγελία της σε εισαγγελικό λειτουργό, η κ. Δημητρίου ζητεί να διερευνήσει την διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων με αφορμή το βίντεο της κακοποίησης.
Δολοφονία Ρόδος: Τι λέει η διοικήτρια του «Ευαγγελισμού» για τα περί βιασμού του 19χρονου
ΦΟΒΟΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: CNNi: Με το δάκτυλο στην σκανδάλη ο Τραμπ - Eξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράν
19:04
ΗΠΑ: Διαδηλώσεις σε όλη την χώρα ενάντια στην δολοφονία της Ρενέ Γκούντ από πράκτορα της ICE
18:52
ΚΥΣΕΑ: Έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών - Ποιοι προάγονται και ποιοι παραμένουν
18:40
Ζορίστηκε, αλλά κατέβαλε το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός με 94-86
18:27