ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Ρόδος: Τα αποτυπώματα «ξεκλειδώνουν» την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας

Δολοφονία Ρόδος: Τα αποτυπώματα «ξεκλειδώνουν» την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας
Facebook

Με τη βοήθεια των αποτυπωμάτων προσπαθούν να λύσουν το «κουβάρι» της άγριας  δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», που επικαλείται την έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο 19χρονος φέρεται να είναι αυτός που κατάφερε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι της άτυχης φοιτήτριας.

Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έφερε η 21χρονη θα μπορούσαν να επιφέρουν τον θάνατό της, όπως είπε ο ιατροδικαστής, εάν τελικά δεν είχε πνιγεί.

Την ίδια ώρα, η ίδια εφημερίδα τονίζει ότι ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα των δύο κατηγορουμένων της ανθρωποκτονίας -του 19χρονος και του 21χρονου Ροδίτη- πάνω σε μπουκάλια και ποτήρια μέσα στο εξοχικό σπίτι στους Πευκούς.

Το γενετικό υλικό των δύο ανδρών και της 21χρονης φοιτήτριας εντοπίστηκαν μέσα στο λευκό βανάκι, που ανήκει στον πατέρα του νεαρού Ροδίτη. Οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να χρησιμοποίησαν το όχημα για να μεταφέρουν τη φοιτήτρια στο εξοχικό πριν το έγκλημα αλλά και να την μεταφέρουν στη συνέχεια τραυματισμένη στην παραλία της Φωκιάς.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία των εγκληματολογικών εργαστηρίων δεν φαίνεται να προκύπτουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό τέταρτης ανθρώπινης παρουσίας ή τρίτου δράστη στον τόπο της δολοφονίας. Όπως τονίζει ο «Ελεύθερος Τύπος», έχουν εντοπιστεί μόνο κάποια δικαιολογημένα γενετικά αποτυπώματα.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ