ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικες δολοφονίες: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Μαφιόζικες δολοφονίες: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.
CNN Greece

Κατηγορούμενος για υπόθεση ναρκωτικών στην Αλβανία το 2016 ήταν το θύμα της χτεσινοβραδινής δολοφονίας στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συλληφθεί και είχε οδηγηθεί στις δικαστικές Αρχές και αφού αφέθηκε ελεύθερος άφησε την οικογένειά του στην Αλβανία και ο ίδιος ήρθε στην Ελλάδα.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ανοιχτές υποθέσεις που μπορεί να άφησε πίσω του με αγοροπωλησία ναρκωτικών ίσως να είναι το κίνητρο του δράστη.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί ερευνώντας τη δεύτερη υπόθεση ανθρωποκτονίας ενός Έλληνα στο Μοσχάτο, διαπίστωσαν ότι το θύμα είχε καταγγελθεί για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι το τελευταίο διάστημα είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας.

Το χρονικό

Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν λίγο πριν τις 23:00 όταν ένας άγνωστος που φορούσε κουκούλα έφτασε έξω από ένα καφενείο στην οδό Κρήτης στο κέντρο της Αθήνας και πυροβόλησε τρεις φορές έναν Αλβανό στο κεφάλι, σκοτώνοντάς τον.

Το θύμα ήταν γνωστό στο καφενείο και είχε το παρατσούκλι «ο χοντρός». Δεν είχε, ωστόσο, απασχολήσει μέχρι στιγμής τις Αρχές.

Αμέσως μετά, ο δράστης εξαφανίστηκε.

Το κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών δεν αποκλείει βεντέτα ή ακόμα και προσωπικές διάφορες δράστη και θύματος.

Περίπου τρεις ώρες αργότερα, στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής χτύπησε και πάλι συναγερμός, καθώς άγνωστοι πυροβόλησαν πισώπλατα έναν Έλληνα ηλικίας 48 χρόνων στο Μοσχάτο.

Οι δράστες πλησίασαν το θύμα τους που εργαζόταν σε εταιρεία σεκιούριτι και τον πυροβόλησαν στην πλάτη και το κεφάλι.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο της δολοφονίας 5 κάλυκες από πιστόλι 9 χιλιοστών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ