ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας μαθητή ξυλοκόπησε διευθυντή Λυκείου

Πατέρας μαθητή ξυλοκόπησε διευθυντή Λυκείου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Περιστατικό βίας σε βάρος του διευθυντή του σχολείου από γονέα μαθητή, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Γενικού Λυκείου Χανίων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου ΓΕΛ Χανίων, παρουσία του προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, ομόθυμα καταγγέλλει το σημερινό απαράδεκτο περιστατικό επίθεσης και προπηλακισμού γονέα σε βάρος του διευθυντή του σχολείου μας, παρουσία του παιδιού του.

Τέτοια φαινόμενα τραμπουκισμού δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας και εκφοβισμού, τα οποία υπονομεύουν την ομαλή λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα τόσο των διδασκόντων όσο και των μαθητών μας».

Σύμφωνα με την καταγγελία και όπως την μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό συνέβη όταν ο γονέας του μαθητή κλήθηκε στο σχολείο προκειμένου να ενημερωθεί ότι το απόγευμα της Πέμπτης ο μαθητής είχε διαπληκτισθεί με συμμαθητή του.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, ο γονέας στράφηκε κατά του εκπαιδευτικού ο οποίος λίγο μετά μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο νοσοκομείο Χανίων.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ