Ποιο θα είναι το ακατάσχετο ποσό για τους λογαριασμούς αγροτών
Ακόμα και αύριο ενδέχεται να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η τροπολογία για το ακατάσχετο στους λογαριασμούς των αγροτών, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
Το ύψος του ακατάσχετου, σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπεται να είναι 7.500 ευρώ. Στο μεταξύ, την Πέμπτη (20/12/2018) θα γίνει η συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Σταύρου Αραχωβίτη με τη διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος. Βασικό θέμα της σύσκεψης θα είναι αυτό των ανοικτών τιμών στο βαμβάκι.
Την ίδια μέρα αναμένεται να πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων το υπόλοιπο 30% της ενιαίας ενίσχυσης καθώς και τα χρήματα από το «πρασίνισμα», ενώ τις επόμενες μέρες, με πιο πιθανή την Παρασκευή, προβλέπεται να γίνει η πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης που αφορά τις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές.
Ο Άντι Μπέρναμ επίσημα νέος ηγέτης των Εργατικών: «Είμαι έτοιμος»
14:44
Κατασχέθηκαν 26 κιλά κάνναβης αξίας πάνω από 800.000 ευρώ στον Πειραιά
14:36
Προς αποχώρηση από τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης
14:36
Φωτιά σε ΧΥΤΑ στη Λέρο - Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
14:32