Ελένη Τοπαλούδη: Με ποιον μιλούσε η φοιτήτρια πριν δολοφονηθεί - Τι «δείχνει» το κινητό της
Στις κλήσεις και τα μηνύματα που αντάλλαξε η Ελένη Τοπαλούδη με τους δολοφόνους της και με άλλα πρόσωπα, πριν από την άγρια δολοφονία της, στρέφουν τις έρευνές τους οι Αρχές.
Σύμφωνα ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό της άτυχης φοιτήτριας, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δείχνουν πως μέχρι την ημέρα της δολοφονίας της, στις 27 Νοεμβρίου, μιλούσε κυρίως με την καλύτερή της φίλη.
Από τις 28 και μετά οι δικοί της την αναζητούν. Στις 30 του μηνός εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και την κολλητή της.
Την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη, η οποία, συμπτωματικά, μένει στον ίδιο δρόμο με τον Ροδίτη κατηγορούμενο, ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει μία κλήση που δέχτηκε η κοπέλα μετά τη δολοφονία της.
Παράλληλα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας αναφέρει πως η οικογένεια είναι στο «σκοτάδι» αναφορικά με τις έρευνες ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάμπα Βάνγκα: Οι ζοφερές προβλέψεις από τη νεκρή «Νοστράδαμο των Βαλκανίων» για το 2019
Κοινωνικό μέρισμα 2018: Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις - Οι «παγίδες» που πρέπει να προσέξετε
Τι αλλάζει σε κινητά, σταθερά και ίντερνετ από 1η Ιανουαρίου
Λύθηκε το μυστήριο με τις Πυραμίδες της Αιγύπτου; Η αποκάλυψη που ανατρέπει όλες τις θεωρίες
«Taylor Swift: The Eras Tour: The End of an Era»: Εμφανίζεται και η μητέρα της Τέιλορ Σουίφτ
12:37
Βεδουίνικες κοινότητες εγκαταλείπουν χωριά στη Δυτική Όχθη λόγω ισραηλινών επιθέσεων
12:28
Liveblog - Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισαν σπίτια επιχειρήσεις και δρόμοι – Που κινούνται τα φαινόμενα (pics - vids)
12:25
Κένυα: Η Ουάσινγκτον υπέγραψε συμφωνία για την παροχή βοήθειας στον τομέα της υγείας
12:19