ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Κύκλωμα «έσπρωχνε» φοιτήτριες στην πορνεία - Επιχειρεί να «σβήσει» τα ίχνη του

Ρόδος: Κύκλωμα «έσπρωχνε» φοιτήτριες στην πορνεία - Επιχειρεί να «σβήσει» τα ίχνη του
pixabay

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει κύκλωμα που δρούσε σε Κρήτη - Ρόδο, εκπορνεύοντας φοιτήτριες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού μέσου της Ρόδου dimokratiki.gr, το μεγάλο κύκλωμα δρούσε ανεξέλεγκτα στο νησί και στα «δίχτυα» του έχουν μπλέξει δεκάδες φοιτητές και φοιτήτριες, με ναρκωτικά, απειλές, εκβιασμούς και πορνεία.

Η εφημερίδα σε παλαιότερο ρεπορτάζ είχε αναφερθεί σε φοιτήτρια, που διαφήμιζε την παροχή ερωτικών υπηρεσιών στην Ρόδο μέσω του διαδικτύου, τάζοντας στους υποψήφιους πελάτες της ερωτικές υπηρεσίες μέσα από μικρή αγγελία αλλά και από προσωπική της ιστοσελίδα, που παρέχει τη δυνατότητα για περισσότερες πληροφορίες ως και φωτογραφικό υλικό, αν γίνεις μέλος κοινότητας.

Tο κύκλωμα επιχειρεί πλέον να σβήσει τα ίχνη του στο διαδίκτυο, ενώ έχει ακυρώσει τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε.

Το δημοσίευμα επίσης, καταγράφει:

«Από τα μέσα του Οκτωβρίου 2017, έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, αγγελία εταιρείας, που φέρεται να λειτουργεί στην Κρήτη, με την επωνυμία cretegirlsnetwork και με κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας, με την οποία ζητείται προς πρόσληψη «νεαρή κοπέλα ευπαρουσίαστη για αισθησιακό-χαλαρωτικό μασάζ» για παροχή υπηρεσιών σε ξενοδοχεία ή σπίτια στη Ρόδο.

Η εταιρεία υπόσχεται άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και πολύ υψηλές αποδοχές.

«Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να έχουμε στο δυναμικό μας όμορφες κοπέλες αλλά και καλά κορίτσια όσον αφορά το χαρακτήρα και το ήθος! Υγεία και καθαριότητα τα πλέον βασικά για τις κοπέλες που θα συνεργαστούμε! Κάνουμε ό,τι το καλύτερο για εσάς …που μας το ζητήσατε! Έχουμε ενημερώσει τις κοπέλες μας να σας δώσουν την καλύτερη εντύπωση! Σκοπός μας να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και να συστήσετε τις κοπέλες μας σε φίλους και γνωστούς σας! Η συνέπεια στα ωράρια των ραντεβού είναι το βασικό μας μέλημα! Σας υποσχόμαστε οι κοπέλες μας να είναι ακριβώς στην ώρα τους στο ραντεβού καθώς και να κάθονται στο ραντεβού με άνεση και χωρίς βιασύνες! Σκοπός μας η δική σας χαλάρωση από την δύσκολη καθημερινότητα…».

Η εταιρεία φέρεται μάλιστα να είναι μέλος ευρύτερου δικτύου ευρωπαϊκού ιντερνετικού κόμβου παροχής ερωτικών υπηρεσιών από escorts, που διαφημίζεται μάλιστα στην ιστοσελίδα της.

Η εταιρεία φρόντισε και έχει απενεργοποιήσει όχι μόνο την ιστοσελίδα της αλλά και έχει σβήσει όλες τις αγγελίες που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο αλλά και απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας που χρησιμοποιούσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ