ΕΛΛΑΔΑ

Το λαμπερό Christmas Dinner του πανελλήνιου γυναικείου σωματείου «Καλλιπάτειρα»

Το λαμπερό Christmas Dinner του πανελλήνιου γυναικείου σωματείου «Καλλιπάτειρα»

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», Εθνική Πρέσβης της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης και άμισθη σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα διασποράς καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, στέλνοντας μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας.

Λαμπερό ήταν για ακόμη μία χρονιά, το Christmas Dinner του πανελλήνιου γυναικείου σωματείου «Καλλιπάτειρα» στο κατάμεστο Ekali Club. Σημαντικές προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό, πολιτικό, εφοπλιστικό, επιχειρηματικό, βιομηχανικό, δημοσιογραφικό, αθλητικό, καλλιτεχνικό και κοινωνικό χώρο βρέθηκαν εκεί σε μία μοναδική βραδιά για να στηρίξουν και να ενισχύσουν την προετοιμασία των Παραολυμπιονικών Αθλητών για τους Αγώνες στο Τόκυο το 2020.

Το καλλιτεχνικό κομμάτι της βραδιάς ανέλαβε ο διεθνούς φήμης μαέστρος Γιάννης Χατζηλοίζου με σολίστ την υψίφωνο Ντάρια Νταβίντοβα, την μεσόφωνο Αναστασία Μαξίμοβα και τον βαρύτονο Γιώργο Ιωάννου. Στη συνέχεια το εορταστικό πρόγραμμα ανέλαβε η ερμηνεύτρια Ηρώ Σαία – Ξαρχάκου με τους μουσικούς της ορχήστρας του Σταύρου Ξαρχάκου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ