Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Τα φετινά Χριστούγεννα να γίνουν απαρχή μεταστροφής όλων»
«Τα φετινά Χριστούγεννα να γίνουν απαρχή μεταστροφής του κόσμου, της κοινωνίας μας, του καθενός προσωπικά», ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος από τονΙερό Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών, όπου τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.
Επιπρόσθετα σημείωσε: «Για την πατρίδα μας ιδιαίτερα, μια πατρίδα με πολλές θείες ευλογίες στις αποσκευές της, να γίνει η ευλογία της φάτνης αρχή αφύπνισης. Ας αναδεχτούμε την κοινωνική μα και την ατομική μας ευθύνη, ας υπερβούμε τις άγονες συλλογικές ενοχές και ας δημιουργήσουμε όραμα για το μέλλον μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι με σεβασμό της πλούσιας και προικισμένης από τον Θεό Ιστορίας μας».
Με τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας συλλειτούργησαν οι Επίσκοποι Θεσπιών Συμεών πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής, ο οποίος ανέγνωσε το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για τα Χριστούγεννα, και Ανδρούσης Κωνστάντιος.
Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου: «Κίτρινος» συναγερμός σήμερα (24/06) σε 13 περιοχές της χώρας
06:45
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (24 Ιουνίου)
06:30
Νόμος Κατσέλη: Τι και πόσο κερδίζουν οι δανειολήπτες με τη νέα διάταξη - 9 ερωταπαντήσεις
06:00
ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη δύο νέα προγράμματα απασχόλησης - Αφορά άτομα άνω των 55 ετών και ΑμεΑ
05:00