ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια επίθεση σε γυναίκα στο ΤΕΙ Πατρών: Τη χτύπησαν και επιχείρησαν να τη βιάσουν

Άγρια επίθεση σε γυναίκα στο ΤΕΙ Πατρών: Τη χτύπησαν και επιχείρησαν να τη βιάσουν
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Έναν «εφιάλτη» βίωσε υπάλληλος σε εκδοτήριο εισιτηρίων των ΚΤΕΛ Πατρών, το οποίο βρίσκεται μπροστά από το ΤΕΙ της πόλης, την παραμονή Χριστουγέννων, όταν άνδρας προσπάθησε να τη ληστέψει και στη συνέχεια να τη βιάσει.

Η γυναίκα το βράδυ της Δευτέρας πήγε στις τουαλέτες του ΤΕΙ. Δεν υπήρχε κάποιος φύλακας εκείνη τη στιγμή στο εκπαιδευτικό ίδρυμα και τα φώτα στις τουαλέτες ήταν χαλασμένα. Όταν η υπάλληλος βγήκε από τον χώρο, άγνωστος τη χτύπησε στον αυχένα με τον αγκώνα του και την έριξε στο έδαφος. Της ζήτησε ό,τι είχε πάνω της και το θύμα προσπάθησε να του εξηγήσει πως δεν είχε κάτι. Τότε εκείνος αποπειράθηκε να τη βιάσει, κατεβάζοντάς της το παντελόνι.

Ευτυχώς, η υπάλληλος τον κλώτσησε δυνατά και άρχισε να τρέχει, όπως αναφέρει το thebest.gr.

Φέρει πολλαπλές εκδορές στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα από την πάλη. Μάλιστα, απευθύνθηκε στην αστυνομία και έκανε μήνυση αναφέροντας τα χαρακτηριστικά του άνδρα.

Ο άνδρας που της επιτέθηκε φορούσε μπουφάν με κουκούλα, την οποία είχε σφιχτά δεμένη γύρω από το κεφάλι του και το πρόσωπο, ενώ είχε μούσια. Είχε ύψος γύρω στο 1,80.

Η αστυνομία αναζητά το δράστη της επίθεσης στη γυναίκα, ενώ ερωτηματικά προκύπτουν για την ασφάλεια και τη φύλαξη του χώρου του ΤΕΙ Πατρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ