Ένταση και επεισόδια σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο, από την Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και άλλες οργανώσεις στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, με τους συγκεντρωμένους να διαμαρτύρονται για την υπόθεση θανάτωσης των δύο τζάγκουαρ.
Οι εκπρόσωποι των φιλοζωικών οργανώσεων απέκλεισαν έναν από τους δρόμους που οδηγούν στην είσοδο του πάρκου και παρότρυναν τους οδηγούς να μην το επισκεφθούν.
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα όπως: «τα ζώα δεν είναι θέαμα», «τα άγρια ζώα ανήκουν στη φύση», «όχι στις φυλακές των ζώων».
Στη συνέχεια κινήθηκαν προς την πύλη εισόδου, όπου, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, επικράτησε ένταση καθώς διαπληκτίστηκαν με υπαλλήλους του πάρκου.
Δύναμη της αστυνομίας έφτασε στο σημείο, όμως δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς ηρέμησαν τα πνεύματα.
Το Λονδίνο αναδείχθηκε η κορυφαία πόλη τέχνης στον κόσμο - Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα
08:15
Σεισμός 5 Ρίχτερ στη Μαλάτεια της Τουρκίας - Αισθητός σε γειτονικές περιοχές
08:08
Στην Ιεράπετρα χρειαζόμαστε 6.000 εργάτες γης και έχουμε μόλις τους μισούς
08:00
Φωτιά στη Σητεία της Κρήτης - Μήνυμα από το 112
07:56