Θρίλερ στην Κέρκυρα: 29χρονη βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της - Τη σκότωσε ο πατέρας της;
Δολοφονημένη βρέθηκε, η 29χρονη κοπέλα από την Κέρκυρα που αγνοούνταν τα τελευταία δύο 24ωρα.
Η εξαφάνισή της δηλώθηκε σήμερα το πρωί από φιλικό της πρόσωπο στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πτώμα της άτυχης κοπέλας φέρεται πως βρέθηκε θαμμένο κοντά στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας.
Βασικός μάλιστα ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης 29χρονης φέρεται πως είναι ο πατέρας της, ο οποίος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το θύμα φέρεται να δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, που επέφεραν το θάνατο του
Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς συνεχίζονται οι προανακριτικές διαδικασίες.
Το πτώμα της άτυχης κοπέλας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας προκειμένου να διεξαχθεί η ιατροδικαστική εξέταση.
Η 29χρονη φέρεται να δολοφονήθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ενώ οι αστυνομικές έρευνες εντοπισμού της ξεκίνησαν σήμερα μετά την ενημέρωση για την εξαφάνισή της από το φίλο της, όταν η 29χρονη, που εργαζόταν σε κερκυραϊκή επιχείρηση δεν εμφανίστηκε στην εργασία της.
Ανοιχτά και τα δύο ρεύματα στο μπλόκο των Μαλγάρων
18:44
Πλούσιοι και χωρίς φωνή: Πώς ο Πούτιν έχει κρατήσει τους ολιγάρχες της Ρωσίας στο πλευρό του
18:40
Εμπρηστική επίθεση στην Καισαριανή - Κάηκαν ολοσχερώς επτά οχήματα(vid)
18:29
«Ενδελεχή» τηλεφωνική επικοινωνία με Στάρμερ λέει ότι είχε ο Ζελένσκι πριν από τη συνάντηση με Τραμπ
18:17