Νέα έρευνα στο σπίτι του καθηγητή Νίκου Μανιαδάκη
Σε νέα κατ΄ οίκον έρευνα στο σπίτι του καθηγητή Νίκου Μανιαδάκη προχώρησαν σήμερα, Πέμπτη (03/01), σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιοι εισαγγελείς.
Λίγες ημέρες μετά την ποινική του δίωξη για δωροδοκία και την ανάκληση της απόφασης για υπαγωγή του σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα, οι εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν έρευνα στο σπίτι του κ. Μανιαδάκη αναζητώντας στοιχεία που να σχετίζονται με τις υπό διερεύνηση δωροδοκίες της Novartis.
Ήδη το σκέλος της δικογραφίας που αφορά στο διάστημα της ασκηθείσας ποινικής δίωξης σε βάρος του κ. Μανιαδάκη διαβιβάστηκε στην ανακρίτρια κ. Μποζνίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής δήλωσε μέσω του συνηγόρου του στη δικαστική λειτουργό ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή θα είναι στη διάθεση των ανακριτικών Αρχών.
Έρχεται τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Ποιους πολίτες αφορά - Τα ποσά
02:00
Νέο πρόγραμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ για άνεργους 18-29 ετών - Τα βήματα για την ένταξη
01:00
Εβδομάδα πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ - Ποιους αφορούν
00:30
Ουκρανία: Έκκληση από τον πάπα Λέων για «μια ημέρα ειρήνης, τουλάχιστον για τα Χριστούγεννα
23:57