ΕΛΛΑΔΑ

«Σκοτείνιασε το μυαλό του,θα ζητήσω ψυχιατρική εξέταση»: Τι λέει ο δικηγόρος του πατέρα της 29χρονης

«Σκοτείνιασε το μυαλό του,θα ζητήσω ψυχιατρική εξέταση»: Τι λέει ο δικηγόρος του πατέρα της 29χρονης

Τη διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης αναμένεται να ζητήσει από τον ανακριτή ο συνήγορος του πατέρα που κατηγορείται ότι σκότωσε και έθαψε την 29χρονη κόρη του στην Κέρκυρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ο συνήγορος υπεράσπισης θα ζητήσει να γίνει άμεσα η εξέταση και να διερευνηθεί το ενδεχόμενο ακόμη και του εγκλεισμού.

Μιλώντας στο CNN Greece o κ. Βασίλης Νουλέζας υποστήριξε:

2295343

«Ο κατηγορούμενος έχει μεταμεληθεί για την αποτρόπαιη πράξη του με την οποία αφαίρεσε τη ζωή της θυγατέρας του και είναι αποφασισμένος να αναλάβει την ευθύνη του. Δεν επιδιώκει να δικαιολογήσει το διαπραχθέν έγκλημα του ή να αναζητήσει ελαφρυντικά. Του στοιχίζει ψυχικά η απώλεια της 29χρονης με την οποία λογομάχησε έντονα για την επιλογή της να απομακρυνθεί από αυτόν τον τελευταίο χρόνο, και όχι κυρίως για το γεγονός ότι συνδέθηκε με Αφγανό υπήκοο όπως γράφεται, και δυστυχώς η διένεξη αυτή είχε τραγική κατάληξη όπως μου είπε για πρώτη φορά, καθώς δεν είχε βιαιοπραγήσει ποτέ σε βάρος της…

Έχασε την ψυχραιμία του, σκοτείνιασε το μυαλό του και τη χτύπησε με μια σιδερόβεργα που ήταν δίπλα σε μια σόμπα ξύλων. Δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της ούτε σκεφτόταν τέτοια ακραία πράξη. Είναι καταρρακωμένος ψυχολογικά, κλαίει συνεχώς και στην απολογία του στους αστυνομικούς περιέγραψε τις συνθήκες τέλεσης της ανθρωποκτονίας.


Ο Βασίλης Νουλέζας

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με λευκό ποινικό μητρώο. Θα υποβληθεί αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ώστε να διερευνηθεί η προσωπικότητα και η ψυχική και πνευματική υγεία του αλλά και το αληθινό κίνητρο της δολοφονίας. Επίσης, ακόμη δεν έχει γίνει η ταφή της κοπέλας και δεν έχει ενδιαφερθεί η μητέρα της που διαμένει στην Αλβανία. Θα ζητήσω να γίνει η ταφή με δαπάνη της δημοτικής αρχής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ