ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Συγκλονίζει ο Αφγανός σύντροφος της 28χρονης για το μοιραίο βράδυ

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Συγκλονίζει ο Αφγανός σύντροφος της 28χρονης για το μοιραίο βράδυ
enimerosi.com

Τις τελευταίες δραματικές ώρες που έζησε με την 28χρονη περιέγραψε ο Αφγανός σύντροφος της Αγγελικής, ο οποίος τη μετέφερε σε κοντινή τοποθεσία από το σπίτι του πατέρα της, όπου έμελλε να βρει μαρτυρικό θάνατο. 

Τη συγκλονιστική κατάθεση του Αφγανού στους αστυνομικούς έφερε στο φως η εκπομπή Top Story στο Open tv.

Ακολουθεί η κατάθεση του Αφγανού, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή Top Story.

Διέμεναν μαζί περίπου 13 μήνες σε κατοικία στην περιοχή Κανόνι Κέρκυρας. Η Αντζελίνα ήθελε να επισκεφθεί τον πατέρα της λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, ωστόσο τη συμβούλεψε να μην το κάνει διότι ήταν βράδυ και γνώριζε ότι δεν έχει καλές σχέσεις μαζί του. Αφού την άφησαν πλησίον της κατοικίας του πατέρα της, αναχώρησαν μαζί με τον (...), ζητώντας του να τον αφήσει στη Γαρίτσα Κέρκυρας.

Την 20:35 κάλεσε τηλεφωνικά την Αντζελίνα και τη ρώτησε αν είχε φτάσει στο σπίτι του πατέρα της. Αυτή του απάντησε πώς ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτό και ότι είχε οπτική επαφή με την κατοικία. Ο σύντροφός της επικοινώνησε ξανά με την 28χρονη για να βεβαιωθεί ότι είχε φθάσει στο σπίτι του πατέρα της. Αυτό φέρεται να ήταν και το τηλεφώνημα που φαίνεται να εκνεύρισε τον πατέρα, όπως περιγράφει στην κατάθεσή του ο Αφγανός.

Την 21.23 ώρα της ίδιας μέρας, την κάλεσε ξανά τηλεφωνικά με διάρκεια κλήσης 26 δευτερολέπτων. Τη ρώτησε τι κάνει και του απάντησε ότι είναι στο σπίτι του πατέρα της, ενώ ακουγόταν μέσα από το ακουστικό ότι ανέβαινε μια σκάλα. Τον ρώτησε τότε η Αντζελίνα πού είναι και της απάντησε ότι είναι στη Γαρίτσα. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους άκουγε μέσα από το ακουστικό να φωνάζει ο πατέρας της, δίχως όμως να καταλαβαίνει τι ακριβώς έλεγε. Τότε η Αντζελίνα του ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο γιατί φωνάζει ο πατέρας της και συγκεκριμένα την άκουσε να του απαντάει «απαγορεύεται και στο τηλέφωνο να του μιλάω;». Μετά από αυτά έκλεισαν το τηλέφωνο.

Ο Αφγανός περιγράφει επίσης στην κατάθεσή του ότι είχαν συνεννοηθεί με την Αντζελίνα να βρεθούν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, μόλις φύγει από το σπίτι της, αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Βασίλης Νουλέζας, υποστηρίζει πάντως ότι από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο εντολέας του άσκησε οποιασδήποτε μορφής βίας. «Δεν γνώριζε καν τον Αφγανό σύντροφό της ο πατέρας της», ισχυρίστηκε ο δικηγόρος στην ίδια εκπομπή.

Δείτε στο βίντεο τι ανέφερε στην κατάθεσή ο Αφγανός σύντροφος της 28χρονης:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ