ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Στη φυλακή ο παιδοκτόνος - «Αναλαμβάνω την ευθύνη! Δεν θέλω ελαφρυντικά»

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Στη φυλακή ο παιδοκτόνος - «Αναλαμβάνω την ευθύνη! Δεν θέλω ελαφρυντικά»

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο παιδοκτόνος που δολοφόνησε την κόρη του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, γιατί δεν ενέκρινε τη σχέση με τον Αφγανό σύντροφο της.

Η απολογία του 52χρονου διήρκεσε δύο ώρες, ενώ, ως παράσταση πολιτικής αγωγής εμφανίστηκε δικηγόρος εξουσιοδοτημένος από τη μητέρα του θύματος, με την οποία όπως αναφέρει το corfupress.com είχε να μιλήσει για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος του δράστη έχει ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση για τον πελάτη του, υποστηρίζοντας ότι ο 52χρονος ήταν σε κατάσταση ψυχικής διαταραχής.

«Μετάνιωσα, αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη» φέρεται να είπε ο δράστης, υποστηρίζοντας ότι δεν θέλει να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Τι είπε στην απολογία του

Λίγο μετά τις 11:30 σήμερα το πρωί ο 52χρονος καθ' ομολογία παιδοκτόνος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας πρωτοδικών Κέρκυρας.

Ο πατέρας που με μια σιδερόβεργα, χτύπησε τουλάχιστον επτά φορές στο κεφάλι την 29χρονη κόρη του Αγγελική και της στέρησε τη ζωή, στην απολογία του δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη και σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι δεν θα επιδιώξει αναγνώριση ελαφρυντικών για την πράξη του.

Σοκάρει ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας: «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, δεν ξέρω πώς έγινε»

Παράλληλα υποστήριξε ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχε χτυπήσει την κόρη του αλλά ούτε της είχε ασκήσει ψυχολογική βία. Όταν ρώτηθηκε από τη δικαστικό λειτουργό για το πώς προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη, τότε ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι έχασε τα λογικά του και άρπαξε τον λοστό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ