Κακοκαιρία «Τηλέμαχος»: Πού διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων
Λόγω της χιονόπτωσης που σημειώνεται στην Αττική, η τροχαία προειδοποιεί για τη διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, για την ασφάλεια των πολιτών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, οχήματα δεν θα κυκλοφορούν στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το ύψος του Αγίου Πέτρου έως το ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου Πεντέλης 414 και στα δύο ρεύματα.
Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων υπάρχει και στη λεωφόρο Διονύσου από το ύψος του γηπέδου, στο ρεύμα κυκλοφοράς προς τον Άγιο Πέτρο.
Επίσης η κίνηση των οχημάτων στην παλιά εθνική οδό Αθηνών-Θήβας από το 6 χλμ περιοχή Μάνδρας -ρεύμα προς Θήβα- γίνεται μονό με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Σημειώνεται πως λόγω χιονόπτωσης απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην νέα εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας από τα διόδια Αφιδνών προς Λαμία καθώς και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Θηβών από το 6ο χιλιόμετρο στην Μάνδρα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.
Στις 30 Νοεμβρίου η καταβολή επιστροφής ενοικίου - Ποιοι θα πάρουν δύο
03:00
Τι αλλάζει με τους servicers στις ρυθμίσεις οφειλών - Τα πρόστιμα και το πλαφόν του 15%
02:00
Πότε ξεκινά η κατάθεση των δικαιολογητικών για το «Ανακαινίζω»: Τι ξέρουμε για το «Σπίτι μου 3»
01:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου
00:30