Κακοκαιρία «Τηλέμαχος»: Πού διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων
Λόγω της χιονόπτωσης που σημειώνεται στην Αττική, η τροχαία προειδοποιεί για τη διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, για την ασφάλεια των πολιτών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, οχήματα δεν θα κυκλοφορούν στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το ύψος του Αγίου Πέτρου έως το ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου Πεντέλης 414 και στα δύο ρεύματα.
Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων υπάρχει και στη λεωφόρο Διονύσου από το ύψος του γηπέδου, στο ρεύμα κυκλοφοράς προς τον Άγιο Πέτρο.
Επίσης η κίνηση των οχημάτων στην παλιά εθνική οδό Αθηνών-Θήβας από το 6 χλμ περιοχή Μάνδρας -ρεύμα προς Θήβα- γίνεται μονό με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Σημειώνεται πως λόγω χιονόπτωσης απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην νέα εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας από τα διόδια Αφιδνών προς Λαμία καθώς και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Θηβών από το 6ο χιλιόμετρο στην Μάνδρα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.
SPONSORED
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45
Επεκτείνεται σε κομμωτήρια, καθαριστές, νοσοκομεία η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
00:30
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57