ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Τηλέμαχος»: Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές της Σκοπέλου

Κακοκαιρία «Τηλέμαχος»: Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές της Σκοπέλου
Φωτογραφία αρχείου / Η Σκόπελος χιονισμένη τον Ιανουάριο του 2017 (EUROKINISSI/ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ)

Χωρίς ρεύμα είναι πολλές περιοχές της Σκοπέλου, την ώρα που η κακοκαιρία «Τηλέμαχος» σαρώνει το νησί. Η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα έντονη σε αρκετά σημεία και ιδιαίτερα στη Γλώσσα.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης, σημείωσε ότι η Χώρα και άλλες περιοχές της Σκοπέλου είναι χωρίς ρεύμα, τονίζοντας ότι κάποιο δέντρο έχει πέσει στο δρόμο και έχει αποκλείσει την δυνατότητα στα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να προσεγγίσουν το σημείο και να αποκαταστήσουν την βλάβη.

Ο κ. Βασιλούδης, είπε μεταξύ άλλων, ότι ήδη έχει οργανωθεί συνεργείο για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να μετακινήσει το δέντρο από τον δρόμο, σημειώνοντας βέβαια πως αυτό που τον ανησυχεί είναι η έλλειψη θέρμανσης από την διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Το ύψος του χιονιού στην πόλη ξεπερνάει τα 10 εκατοστά, ενώ σε άλλα σημεία το ύψος του χιονιού είναι μεγαλύτερο. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας επιχειρεί στο νησί της Σκοπέλου με τουλάχιστον δέκα μηχανήματα, ώστε οι δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί, ενώ η επιχείρηση αναμένεται να συνεχιστεί.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ