Ο Τηλέμαχος «πάγωσε» την Αττική - Περιπέτεια για τέσσερα άτομα στην Πεντέλη
Σε δεκάδες απεγκλωβισμούς και διασώσεις σε όλη την επικράτεια προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία, εξαιτίας του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα μας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, άνδρες της Υπηρεσίας μετέφεραν σε ασφαλή σημεία 21 άτομα, μεταξύ των οποίων τέσσερα που παγιδεύτηκαν στην Πεντέλη.
Οι περισσότερες διασώσεις έγιναν στα νησιά, ειδικά στη Χίο, όπου η Πυροσβεστική μετέφερε σε ασφαλές σημείο συνολικά έξι άτομα σε δύο επιχειρήσεις.
Έξι ασθενείς μεταφέρθηκαν από την Πυροσβεστική σε νοσοκομεία στην Αττική, την Εύβοια, την Βοιωτία, την Άνδρο και την Σκόπελο.
Πυροσβέστες κλήθηκαν επίσης να παραδώσουν φάρμακα σε έναν ασθενή στο Διόνυσο και συσκευή οξυγόνου σε έναν ασθενή στην Στενή Ευβοίας.
Δείτε ΕΔΩ την ενημέρωση της Πυροσβεστικής
Το Starray EM-i είναι το καινούργιο plug-in υβριδικό της Geely
09:28
Λωρίδα της Γάζας: Εννέα νεκροί από ισραηλινά πλήγματα - Ανάμεσα τους τρία παιδιά
09:28
Θεσσαλονίκη: 26χρονος καταγγέλθηκε για βιασμό 15χρονου σε εγκαταλελειμμένο κτήριο - Τραβούσε βίντεο
09:24
Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό: Άδειες διαμονής, ΜΚΟ και βαριές ποινές σε διακινητές
09:18