ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Στην Αλβανία η σορός της 29χρονης Αγγελικής

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Στην Αλβανία η σορός της 29χρονης Αγγελικής
enimerosi.com

Στην Αλβανία μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης, η σορός της 29χρονης Αγγελικής που δολοφονήθηκε από τον ίδιο τον πατέρα της, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Κέρκυρας, Χρυσαυγή Κούση, ολοκληρώθηκαν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες και με εντολή της εισαγγελικής αρχής, η σορός μεταφέρεται, μέσω Μαυροματίου, στη γενέτειρά της, το Μπεράτι, για να ακολουθηθεί και η ταφή της.

Τη σορό της 29χρονης συνόδευσαν η μητέρα της και συγγενείς της.

Η κατάθεση του παιδοκτόνου στις Αρχές

Σημειώνεται ότι το CNN Greece έφερε στο φως της δημοσιότητας όλη την κατάθεση του κατηγορουμένου από τη στιγμή που η κόρη του πήγε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι του «για να φάνε γλυκά …» όπως υποστηρίζει, μέχρι και το πού πέταξε για να εξαφανίσει τα πρωτόδικα αντικείμενα της κόρης του.

«Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς περίπου στις 19:00, ήρθε από το σπίτι μου η κόρη μου για να μου ευχηθεί για τη νέα χρονιά και να φάμε γλυκά που είχα ετοιμάσει. Στη συνέχεια υπήρξε μεταξύ μας έντονος διάλογος, κυρίως για την απόφαση της να διαμείνει εκτός κατοικίας μας, να αυτονομηθεί πλήρως χωρίς να γνωρίζω πού βρίσκεται και με ποιους συναναστρέφεται. Όταν της έκανα παρατήρηση να κλείσει το κινητό της τηλέφωνο δηλαδή να το βάλει στη τσάντα της όσο μιλούσαμε για οικογενειακά θέματα τότε εκείνη σηκώθηκε όρθια και άρχισε να φωνάζει ότι θα φύγει χωρίς να δώσει αναφορά σε κανέναν. Προσπάθησα να μην εκτραχυνθεί η κουβέντα μας και να μείνει σε ήπια κατάσταση. Εκείνη, όμως, σηκώθηκε ερχόμενη προς το μέρος μου, με απώθησε δυο η τρεις φορές, προσπάθησα να τη συγκρατήσω ρωτώντας την με έμφαση για τη συμπεριφορά της, αλλά και για την απόρριψη του ενδιαφέροντος και την πατρική αγάπη. Δυστυχώς, τα πράγματα έγιναν χειρότερα διότι δεν ηρεμούσε και κάποια στιγμή έχασα την ψυχραιμία μου, σκοτείνιασε κυριολεκτικά το μυαλό μου και ενεργώντας μηχανικά και αντανακλαστικά άρπαξα ένα μεταλλικό αντικείμενο που βρισκόταν δίπλα από τη σόμπα και τη χτύπησα οργισμένος στο κεφάλι. Τότε, εκείνη προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας από το παράθυρο ύψους δύο μέτρων στην αυλή της οικίας μας όπου την ακολούθησα συνεχίζοντας να τη χτυπώ προκαλώντας πλήγματα που αποδείχτηκαν μοιραία για τη ζωή της. Τότε, πανικόβλητος και μες στην απόγνωση, αποφάσισα να θάψω το άψυχο κορμί της στην αυλή της οικίας σκεπτόμενος να ειδοποιήσω και να παραδοθώ στην αστυνομία, όμως, υποχώρησα από την αρχική μου απόφαση. Μου λείπει αφάνταστα η μοναχοκόρη μου και έχω μετανιώσει οικτρά για την αποτρόπαιη πράξη μου. Αξίζω την χειρότερη τιμωρία. Παραδέχομαι ότι έκαψα τα προσωπικά της αντικείμενα λόγω του πανικού μου και έριξα το κινητό τηλέφωνο στην αυλή της νονάς της. Ουδέποτε άσκησα σωματική βία ή έστω χαστούκισα την αδικοχαμένη θυγατέρα μου. Μοναδικός λόγος προστριβής μας και δραστικών διαπληκτισμών μας η άρνηση της να γνωρίζω οτιδήποτε για την ιδιωτική της ζωή. Είχε απομακρυνθεί πλήρως από μένα αλλά και από τους συγγενείς μας, νομίζω χωρίς σοβαρό λόγο. Θέλω, επίσης, να προσθέσω ότι ο σύντροφος της θυγατέρας μου είναι εντελώς άγνωστος σε εμένα δεν γνωρίζει γεγονότα από προσωπική αντίληψη. Είχα ζητήσει να τον γνωρίσω πράγμα το οποίο δεν δέχτηκε η κόρη μου. Δηλώνω ειλικρινά και ταπεινά μεταμελημένος συγγνώμη από την οικογένειά μου για τη δική μου ειδεχθή πράξη μου και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη».

Ο κατηγορούμενος έχει ήδη προφυλακιστεί, ενώ ο συνήγορος του Βασίλης Νουλέζας, έχει ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ