Εξάρθρωση κυκλώματος που εισήγαγε κοκαΐνη εμποτισμένη σε αποξηραμένο φυτό superfood
Κοκαΐνη εμποτισμένη σε αποξηραμένο φυτό superfood έφερνε στην Ελλάδα κύκλωμα που εξαρθρώθηκε από τις ελληνικές Αρχές.
Συνολικά, εντοπίστηκαν 36 κιλά εμποτισμένης κοκαΐνης, η καθαρή αξίας της οποίας ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ.
«Εγκέφαλος» του κυκλώματος φέρεται πως είναι ένας Έλληνας στη Βραζιλία, ο οποίος έστελνε την εμποτισμένη κοκαΐνη στην χώρα μας και αναζητείται από τις Αρχές της Λατινικής Αμερικής.
Χρηματοδότης φέρεται να είναι ένας Αλβανός, ο οποίος είναι έγκλειστος στις γερμανικές φυλακές.
Όπως αποκαλύφθηκε, πριν από περίπου έξι μήνες το ίδιο κύκλωμα είχε φέρει στην Ελλάδα ποσότητα κοκαΐνης εμποτισμένη σε ρούχα.
Η αστυνομία προχώρησε σε έξι συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και του ατόμου που θα είχε τον ρόλο του χημικού και θα έπρεπε να διαχωρίσει την κοκαΐνη από τα superfood για να πωληθεί στην παράνομη αγορά.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (30 Σεπτεμβρίου)
06:30
Μετεγκατάσταση στην περιφέρεια: Σε ποιες περιοχές επεκτείνεται - Οι δικαιούχοι των 10.000 ευρώ
06:00
Μαζική στροφή στα σταθερά τιμολόγια ρεύματος: Αναλυτικός οδηγός για τα «μπλε» προγράμματα
05:00
Επιστροφή ενοικίου: Μέχρι σήμερα Τετάρτη 30/09 οι διορθώσεις στο Ε1 των φορολογικών δηλώσεων
04:00