Χανιά: Κινητό εξερράγη στην τσέπη νεαρού μαθητή
Κινητό τηλέφωνο εξερράγη στην τσέπη ενός μαθητή, με αποτέλεσμα το γιλέκο που φορούσε να πιάσει φωτιά.
Τρομακτικές στιγμές έζησε ένας νεαρός Χανιώτης πριν από λίγες μέρες, όταν το καινούργιο κινητό τηλέφωνο που αγόρασε υπερθερμάνθηκε και εξερράγη στην τσέπη του.
Όπως καταγγέλλουν στο zarpanews.gr ο νεαρός και η μητέρα του, το smartphone αγοράστηκε από κατάστημα μεγάλης αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών στα Χανιά το φθινόπωρο, ενώ λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά ο ανήλικος το είχε στην τσέπη του γιλέκου του, απ’ όπου είδε ξαφνικά να βγαίνουν καπνοί.
Ακαριαία το νάιλον γιλέκο που φορούσε ο νεαρός άρπαξε φωτιά και στην προσπάθειά του να το βγάλει πετώντας το στον αέρα, το κινητό εξερράγη εντός της τσέπης. Ευτυχώς ο νεαρός δεν τραυματίστηκε και οι ζημιές περιορίστηκαν στο κινητό και το γιλέκο.
Καταστράφηκε αποθήκη ρωσικού γίγαντα ηλεκτρονικού εμπορίου που χτυπήθηκε από ουκρανικά drones
12:22
Ποιος θα κληρονομήσει την αυτοκρατορία της Πάρτον - Η περιουσία και το φιλανθρωπικό της έργο
12:20
Δύο Silver Βραβεία για την AstraZeneca στα Diversity, Equity & Inclusion Awards 2026
12:09
Νάξος: Εντοπίστηκε σορός με στολή δύτη, βατραχοπέδιλα και σε προχωρημένη σήψη- Τι εξετάζουν οι αρχές
12:01