Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Σοβαρά προβλήματα λόγω κακοκαιρίας - Η ανακοίνωση της Fraport
Προβλήματα έχουν παρουσιαστεί στο «Μακεδονία» λόγω της κακοκαιρίας, με την Fraport να εκδίδει αργά το μεσημέρι της Τετάρτης ανακοίνωση για τη λειτουργία του αεροδρομίου.
Λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούν αυτήν την ώρα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, η Fraport Greece συστήνει προς το επιβατικό κοινό που προγραμματίζει τις επόμενες ώρες να μετακινηθεί αεροπορικώς από και προς την Θεσσαλονίκη να ενημερώνονται για τον προγραμματισμό των πτήσεων είτε επικοινωνώντας με την αεροπορική τους εταιρεία ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, είτε από την επίσημη ιστοσελίδα του Αεροδρομίου www.skg-airport.gr.
O εκχιονισμός στους διαδρόμους και χώρο στάθμευσης των αεροσκαφών συνεχίζεται κανονικά, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η διαχειρίστρια εταιρεία.
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
03:00
ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του διαγωνισμού 3Κ/2025 για 450 θέσεις σε μουσεία
02:00
Σε ισχύ το πασχαλινό εορταστικό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα - Οι ώρες λειτουργίας
01:00
Ξεκίνησε η προπληρωμή επιδομάτων, παροχών και Δώρου Πάσχα από την ΔΥΠΑ
00:30