Με αίμα «βάφτηκε» η άσφαλτος στις γιορτές: Εκατοντάδες τροχαία και 35 νεκροί
Κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων σημειώθηκαν 407 τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα από τα οποία 35 άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ τραυματίστηκαν 489, εκ των οποίων τα 26 βαριά και τα 460 ελαφρά.
Σημειώνεται, ότι την αντίστοιχη περσινή περίοδο σημειώθηκαν 452 τροχαία, με 36 νεκρούς, 28 βαριά και 517 ελαφρά τραυματίες.
Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. υπενθυμίζει ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτύου και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων.
ΚΟΣΜΟΣ
Συρία: Σφοδρές μάχες ανάμεσα σε κυβερνητικές δυνάμεις και Κούρδους μαχητές στο Χαλέπι
11:26
ΕΛΛΑΔΑ
Εκρήξεις από γκαζάκια σε πολυκατοικία και αποθήκη στον Κολωνό - Πιθανόν οπαδικά τα κίνητρα
11:17
ΧΡΗΜΑ
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Πώς θα σώσουν το σπίτι τους 20.000 νοικοκυριά - Κρατική επιδότηση ενοικίου για 12 χρόνια
11:14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΔ: Τα μηνύματα Μητσοτάκη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας - Η 10ετής πορεία με ορίζοντα ως το 2030
11:11
ΕΛΛΑΔΑ