Φθιώτιδα: Εντοπίστηκε σώα η 53χρονη που έφυγε από το σπίτι της
Αστυνομία και Πυροσβεστική «χτένισαν» τις περιοχές στη Δυτική Φθιώτιδα και κατάφεραν να την εντοπίσουν.
Θρίλερ με καλό τέλος για 53χρονη γυναίκα από τη Σπερχειάδα που εξαφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (11/1) από το σπίτι όπου διαμένει με την ηλικιωμένη μητέρα της.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η 53χρονη που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ίδρυμα, έφυγε χωρίς να την αντιληφθεί η μητέρα της προς άγνωστη κατεύθυνση και μέχρι τις 10:30’ το βράδυ δεν είχε δώσει κανέναν σημείο ζωής.
Τρία περιπολικά οχήματα του ΑΤ Σπερχειάδας μαζί με ομάδα του ΠΚ Μακρακώμης την αναζητούσαν επί ώρες και τελικά εντοπίστηκε περιφερόμενη κοντά σε οικισμό και την γύρισαν στο σπίτι της.
Σύμφωνα με το διοικητή του Τμήματος Σπερχειάδας, ο οποίος συμμετείχε και ο ίδιος στις έρευνες, είναι καλά στην υγεία της αν και ταλαιπωρημένη από την κακοκαιρία που επικρατεί στην περιοχή.
Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν «πολυβόλο» της αρχαιότητας στην Πομπηία
17:07
CNNι: Γιατί μια βιαστική αποχώρηση των ΗΠΑ από τον πόλεμο δεν συμφέρει την Τεχεράνη
16:58
Νέες απειλές Ιράν προς ΗΠΑ: Με το όπλο στο χέρι επτά εκ. Ιρανοί - «Θα βρεθείτε στην κόλαση» απαντά το Ισραήλ
16:57
Αμερικανικές τράπεζες βάζουν σε τηλεργασία τους εργαζομένους τους στην Ευρώπη μετά τις απειλές
16:56