Σποράδες: Καταγγελίες πως μητέρα εξέδιδε την κόρη της
Καταγγελίες πως μία μητέρα εξέδιδε τη 18χρονη κόρη της για χρήματα δέχθηκε η αστυνομία σε νησί των Βορείων Σποράδων.
Η εισαγγελία Βόλου ανέθεσε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί το αληθές της καταγγελίας.
Οι καταγγελίες είναι δύο, μια επώνυμη και μια ανώνυμη, και έγιναν λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με αυτές, μια γυναίκα, ελληνικής καταγωγής εκδίδει έναντι αμοιβής εδώ και λίγους μήνες την κόρη της, η οποία είναι περίπου 18 ετών.
Η έρευνα ανατέθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Πληροφορίες του magnesianews.gr αναφέρουν ότι η ο πατέρας της εμφανίζεται αμέτοχος στα όσα συμβαίνουν, ενδεχομένως αγνοώντας τι συμβαίνει.
ΚΟΣΜΟΣ
Οι «εγκεφαλικοί σεισμοί» που μπορούν να αλλάξουν όσα γνωρίζουμε για τη σχιζοφρένεια
08:30
ΑΓΟΡΕΣ
Στις αγορές η Ελλάδα με έκδοση 10ετούς ομολόγου: Η πρώτη για το 2026
08:23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Δεν υπακούει σε κανόνες»: Γιατί το Sinners εξελίσσεται σε φαινόμενο του box office
08:12
ΚΟΣΜΟΣ
Λουτρό αίματος στο Ιράν: Σπαρακτικές σκηνές σε αυτοσχέδιο νεκροτομείο μετά την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων (vids)
08:12
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ