ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση διθέσιου αεροσκάφους στο Μεσολόγγι: Αυτός είναι ο πιλότος - Εντοπίστηκε κηλίδα καυσίμων

Πτώση διθέσιου αεροσκάφους στο Μεσολόγγι: Αυτός είναι ο πιλότος - Εντοπίστηκε κηλίδα καυσίμων
Facebook

Μία κηλίδα από τα καύσιμα του μικρoύ μονοκινητήριου αεροσκάφους που κατέπεσε στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου, εντοπίστηκε το απόγευμα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και δύτες, καθώς οι μέχρι στιγμής έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου, αλλά και του διθέσιου ιδωτικού αεροσκάφους αποδεικνύονται άκαρπες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο πιλότος του αεροσκάφους είναι o 47χρονος Παναγιώτης Κεφαλάς, μηχανικός που εργάζεται στην Πολεμική Αεροπορία.

Η τελευταία επαφή με τον πιλότο έγινε στις 12:29 ενώ το αεροσκάφος, το οποίο είχε απογειωθεί από την Πάτρα με προορισμό το Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ένας πολίτης τηλεφώνησε στο 100 και είπε ότι είδε ένα αεροσκάφος, τύπου Τσέσνα, να πέφτει στη θάλασσα.

Παρά ωστόσο τις αγωνιώδεις έρευνες των σωστικών συνεργείων στη θάλασσα, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος ούτε του διθέσιου αεροπλάνου, ούτε του πιλότου.

Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ πλωτά σκάφη του Λιμενικού ερευνούν την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν υπήρχε και δεύτερο άτομο στο αεροσκάφος



ΔΗΜΟΦΙΛΗ