Πτώση αεροσκάφους στο Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου
«Μάχη» με το χρόνο δίνουν πυροσβέστες και άνδρες του Λιμενικού για τον εντοπισμό του πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά, το μικρό αεροσκάφος του οποίου κατέπεσε την Τετάρτη στην περιοχή της Καβουρότρυπας.
Για τέταρτη μέρα ισχυρές δυνάμεις σε ξηρά και θάλασσα κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να εντοπιστεί.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thebest.gr, το απόγευμα της Παρασκευής (18/10) σήμανε συναγερμός στις Αρχές, όταν εντοπίστηκε από το υδρογραφικό του Πολεμικού Ναυτικού «Ναύτιλος» που «χτενίζει» την περιοχή, αντικείμενο μήκους πέντε μέτρων σε βάθος 50 μέτρων.
Έπειτα από την έρευνα των δυτών στο βυθό διαπιστώθηκε ότι το αντικείμενο δεν είναι το αεροσκάφος.
Η περιοχή ελέγχου έχει επεκταθεί εκτός από το λιμάνι του Κρυονερίου, ενώ ήταν ήδη μεγάλη η θαλάσσια περιοχή όπου αναζητήθηκαν ευρήματα, χωρίς αποτέλεσμα.
Ανεμότρατα βρήκε συντρίμμια, μεταξύ αυτών μέρος φτερού και τμήμα του ντεπόζιτου.
Στην περιοχή παραμένει η οικογένεια του πιλότου, που παρακολουθεί με αγωνία τις έρευνες.
Το δίλημμα του Τραμπ για το Ιράν: Παραχωρήσεις για να ανοίξει το Ορμούζ ή συνέχιση του πολέμου
23:50
Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν τα δοκιμαστικά δρομολόγια της επέκτασης προς την Καλαμαριά
23:41
Τραμπ για Ιράν: «Πιστεύω ότι ο πόλεμος θα τελειώσει αρκετά σύντομα» - Τι είπε για το Ορμούζ
23:33
Μπρούνερ: «Ευάλωτη η ΕΕ αν οι συνοριακοί έλεγχοι εξαρτώνται από την καλή θέληση γειτονικής χώρας»
23:32