Άφαντος ο μεγάλος νικητής του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου
Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την κλήρωση του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου και τα δύο εκατομμύρια ευρώ του Μεγάλου Λαχνού περιμένουν ακόμα «υπομονετικά».
Ο μεγάλος νικητής δεν έχει δηλώσει ακόμα το παρών και τα σενάρια για την ταυτότητά του και την ιστορία φουντώνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τυχερό λαχείο έχει αγοραστεί στην Αττική. Οπότε, όσοι έχουν αγοράσει λαχείο από την περιοχή της Αττικής και δεν το έχουν ελέγξει ακόμα, θα πρέπει να σπεύσουν άμεσα!
Δεν είναι λίγες οι φορές, πάντως, που έχουν σημειωθεί τραγελαφικά περιστατικά με τυχερούς παίκτες που ξέχασαν να ελέγξουν τα λαχεία τους ή ακόμα χειρότερα τα έχασαν ή τα πέταξαν.
Παραλίγο να πετάξει 250.000 ευρώ στα σκουπίδια
Πρόσφατα, μάλιστα, ένας τυχερός από τη Μακεδονία παραλίγο να πετάξει 250.000 ευρώ στα σκουπίδια! Ανάμεσα στα πέντε «σπασμένα» λαχεία του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου που είχε αγοράσει, βρέθηκαν δύο που κέρδιζαν από 250.000 ευρώ.
Μέσα στην παραζάλη των κερδών, ο τυχερός Μακεδόνας παραλίγο να πετάξει το ένα από τα δύο μαζί με τα άλλα που είχε αγοράσει, αφού μετά το πρώτο «χαμόγελο» της τύχης δεν πίστευε ότι θα έχει κερδίσει κάτι άλλο. Ευτυχώς, αποφάσισε την επόμενη ημέρα να τα ελέγξει όλα, τυπικά, και τότε ήταν που δεν πίστευε στα μάτια του!
Στα χέρια των αρχών 54χρονη με την κατηγορία ότι επιχείρησε να κάψει αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη
10:22
Ζελένσκι: Για τη Ρωσία είναι «πιο σημαντικό να τρομοκρατεί από το να επιλέγει τη διπλωματία»
10:19
Ανασκευάζει η Αλεξοπούλου για το «τζάμπα πέθανε»: Ήταν κάκιστη διατύπωση
10:18
Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη των αστυνομικών της Βουλής για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους
10:03