Τραγωδία στην Αργολίδα: 17χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος
Απαγχονισμένος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/1) ένας 17χρονος στην περιοχή Σχινοχώρι του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε ποιμνιοστάσιο της περιοχής έξω από το Σχινοχώρι, από οικείους του.
Όπως μεταδίδει το argolikeseidhseis.gr, οι κάτοικοι του χωριού είναι αναστατωμένοι από την τραγική είδηση, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον αυτόχειρα σε αυτή την πράξη.
Στο σημείο αμέσως έσπευσε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τη σορό του 17χρονου στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν αναλάβει να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση.
ΕΛΛΑΔΑ
Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες μετά την πρόσκληση Μητσοτάκη: Ο διάλογος, τα αιτήματα και τα νέα μέτρα
12:07
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 32χρονο που άφησε μόνο του το 2χρονο ανιψάκι του στο σπίτι
12:05
ΚΟΣΜΟΣ
«Δεν είναι κάτι σπουδαίο»: Ο Τραμπ απαντά για τις νέες φωτογραφίες με τον Έπσταϊν
11:55
ΚΟΣΜΟΣ
Πέθανε ο «κακός» του Χόλιγουντ Πίτερ Γκριν σε ηλικία 60 ετών - Βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του
11:46
ΕΛΛΑΔΑ