ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Τοπαλούδη: Σε υπόθεση απόπειρας βιασμού δύο ανηλίκων εμπλέκονται οι κατηγορούμενοι

Δολοφονία Τοπαλούδη: Σε υπόθεση απόπειρας βιασμού δύο ανηλίκων εμπλέκονται οι κατηγορούμενοι
Φωτογραφία αρχείου / Στιγμιότυπο από την πορεία για την δολοφονία της Ελένης στη Ρόδο EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Σε υπόθεση απόπειρας βιασμού δύο ανήλικων κοριτσιών στη Ρόδο εμπλέκονται οι δύο κατηγορούμενοι για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο 23χρονος και ο 19χρονος κατηγορούνται ότι δυο μέρες πριν από το στυγερό έγκλημα και πολύ κοντά από το σπίτι της Ελένης, άρπαξαν με τη βία δυο ανήλικα κορίτσια, τα έβαλαν σε ΙΧ αυτοκίνητο και τα οδήγησαν σε απόμακρο σημείο.

Ο γονέας που έπεισε τελικά τα δυο κορίτσια να απευθυνθούν στις αρχές, καταγγέλλει στον ΑΝΤ1 ότι δύο ή τρεις ημέρες πριν γίνει η δολοφονία «οι δυο δράστες ήθελαν να ξεμοναχιάσουν τα δυο 17χρονα κορίτσια», ενώ η αρμόδια ανακρίτρια έχει ήδη καλέσει τις δύο ανήλικες για συμπληρωματική κατάθεση.



Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης, έχει εξ' αρχής κάνει λόγο για κύκλωμα βιασμών στη Ρόδο, έχοντας καταγγείλει ότι οι δύο κατηγορούμενοι είχαν και στο παρελθόν αποπειραθεί να αποπλανήσουν και άλλα ανήλικα κορίτσια στο νησί.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να μεταχθεί από τις φυλακές Γρεβενών στη Ρόδο, ο 19χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση βιασμού μιας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες.

Σημειώνεται ότι με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, ο 23χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό της 19χρονης κοπέλας ΑΜΕΑ κρίθηκε χθες προφυλακιστέος, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, κατά την οποία άλλαξε την προανακριτική του ομολογία, υποστηρίζοντας ότι είναι προϊόν βίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ