ΕΛΛΑΔΑ

Θέμος Αναστασιάδης: Το «τελευταίο αντίο» του Πρώτου Θέματος στον εκδότη

Θέμος Αναστασιάδης: Το «τελευταίο αντίο» του Πρώτου Θέματος στον εκδότη
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» η οικογένεια του Πρώτου Θέματος με την τραγική είδηση του θανάτου του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη.

Ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης σε ηλικία 61 ετών έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

«Με αβάσταχτη οδύνη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της εφημερίδας ''Πρώτο Θέμα'' αποχαιρετά τον εμπνευστή, δημιουργό, φίλο, συνάδελφο και πάνω από όλα αδελφό μας Θέμο» αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

«Τον Θέμο μας που δεν θα είναι πια κοντά μας, συμπαραστάτης σε χαρές και λύπες, στήριγμα στα ξενύχτια και τις αγωνίες μας, ενεργά συμμέτοχο και με αδιάλειπτη ψυχική κατάθεση στο κυνήγι της είδησης και της δημοσιογραφικής αποκάλυψης» συμπληρώνει το Πρώτο Θέμα.

themosprotothema

Σύμφωνα με το δημιοσίευμα αφιέρωμα στον εκδότη, ο Θέμος Αναστασιάδης πάλεψε γενναία με τον καρκίνο εδώ και ενάμιση χρόνο, «αντιμετωπίζοντας θαρραλέα και με αξιοπρέπεια το άδικο χτύπημα της μοίρας ως μαχητής που έδωσε αγώνες σε όλη του τη ζωή».

«Είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει ο Θέμος σε όλους μας, στην εφημερίδα που ο ίδιος δημιούργησε αλλά κυρίως στην αγαπημένη του οικογένεια. Μέχρι τις τελευταίες του στιγμές, ακόμα και τις δυσκολότερες, ήταν παρών στην εφημερίδα, τόσο με τα διεισδυτικά του κείμενα όσο και με τις εμπνευσμένες συμβουλές προς τους συνεργάτες του. Για μας είναι κομμάτι της ζωής μας» αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

«Στο καλό Θέμο. Με συντριβή σε αποχαιρετούμε. Θα σε θυμόμαστε για πάντα» καταλήγει το Πρώτο Θέμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ