Ο Θέμος Αναστασιάδης και η αιρετική «Μαύρη Τρύπα» που άφησε ιστορία
Ο οικονομικός συντάκτης Θέμος Αναστασιάδης είχε καταφέρει να αποκτήσει το δικό του κοινό με την «Μαύρη Τρύπα» της πανίσχυρης τότε Ελευθεροτυπίας.
Γνωρίζοντας καλά το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας και κυρίως τα παρασκήνια, ήταν σε θέση να καυτηριάζει τα πάντα και τους πάντες, με ένα στυλ αρκετά ξένο για την εφημερίδα αλλά πολύ αγαπητό για το κοινό. Σε σημείο που ανεξαρτήτως πρωτοσέλιδου, είχε κερδίσει η ανάγνωση της εφημερίδας να ξεκινά από την τελευταία σελίδα.
Στην εφημερίδα έφτασε το 1995 ως μεταγραφή από την Καθημερινή. Η εριστική πένα είχε όμως και συνέπειες. Τον Μάιο του ίδιου έτους, γυναίκες από την οργάνωση του Ρήγα συγκεντρώθηκαν έξω από την εφημερίδα και γιαούρτωσαν το δημοσιογράφο διαμαρτυρόμενες.
Οι Ρηγάδες είχαν άλλωστε τα δικά τους με τον προερχόμενο από την ΚΝΕ Θέμο. «Στο όνομα του χιούμορ συκοφαντείται ο ανυπεράσπιστος πολίτης» ανέφεραν σε ψήφισμα που κατέθεσαν.
Ο Σεραφείμ Φυντανίδης με άρθρο του κάλεσε τους αναγνώστες αν δεν τους κάνει να τον απολύσουν. Εκείνοι πάντως όχι μόνο δεν τον απέλυσαν αλλά η στήλη έγινε σημείο αναφοράς.
Αρκτίδες: Τα τελευταία πεφταστέρια του 2025 θα φωτίσουν τον ουρανό - Βροχή μετεωριτών απόψε
11:33
To νέο BYD Seal 5 DM-i είναι ένα κλασικό σεντάν
11:23
Athens Santa Run: Πάνω από 1.000 Άη Βασίληδες «πλημμύρισαν» το κέντρο της Αθήνας (pics)
11:14
Καρυστιανού: «Το κίνημα οργανώνεται - Επιτροπή σοφών εργάζεται για τη σωτηρία της χώρας»
11:04