Πανό κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Ακρόπολη
Πανό κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών κρέμασαν στην Ακρόπολη μέλη του ΚΚΕ, στέλνοντας ένα μήνυμα πριν από την ψηφοφορία στη Βουλή που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.
Τα πανό, που είναι γραμμένα σε ελληνικά και αγγλικά, γράφουν:
«Όχι στη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ στα σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό. Ναι στη φιλία-αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών».
Η ψηφοφορία για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών αναμένεται να πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής και αφού πρώτα πάρουν τον λόγο 205 βουλευτές που εγράφησαν στον κατάλογο των ομιλητών.
Αξίζει να σημειωθεί πως στον συγκεκριμένο κατάλογο, δεν εγγράφονται οι πρώην και νυν πολιτικοί αρχηγοί, τα μέλη της κυβέρνησης, οι εισηγητές και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι –κάτι που σημαίνει ότι ο συνολικός αριθμός των ομιλητών θα είναι ακόμη μεγαλύτερος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλειστοί δρόμοι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη στην Αθήνα
Συμφωνία των Πρεσπών: «Αστακός» σήμερα η Αθήνα – Στους δρόμους 1.500 αστυνομικοί
Δυσάρεστα νέα για τον «άνθρωπο-δέντρο»
Κατατέθηκε στη Βουλή το Σύνταγμα της πΓΔΜ χωρίς τις τροποποιήσεις
Κεραμέως για συντάξεις χηρείας: Τέλος στην ομηρία χιλιάδων δικαιούχων - Αντιδράσεις αντιπολίτευσης
17:37
Σε επιφυλακή ΕΚΑΒ και ΕΣΥ για τον καύσωνα - Θεμιστοκλέους: «Ενισχύονται βάρδιες και προσωπικό»
17:31
Χούθι: Πιθανοί στόχοι πλοία που φορτώνουν σε λιμάνια της Σαουδικής Αραβίας
17:25
Νεκρός στο κελί του ο Τούρκος ύποπτος για έξι δολοφονίες εργαζομένων σε δομή στη Γερμανία
17:16