ΕΛΛΑΔΑ

Νέες αποκαλύψεις για το βιασμό της 19χρονης από τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία Τοπαλούδη

Νέες αποκαλύψεις για το βιασμό της 19χρονης από τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία Τοπαλούδη
EUROKINISSI

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες από τον 19χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και έναν 23χρονο συνεργό του.

Οι καταγγελίες για τους δύο άνδρες, που κατηγορούνται για το βιασμό της 19χρονης στη Ρόδο, πυκνώνουν, ενώ η συχνή παρουσία τους με το άσπρο βανάκι σε περιοχή όπου υπάρχουν πέντε σχολεία, είχε κινήσει υποψίες.

Κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής μιλώντας στον ANT1, αποκάλυψε ότι ο 19χρονος προφυλακισθείς για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, πήγαινε συχνά στο σχολείο για άτομα με ειδικές ανάγκες.

«Φαινόταν ότι ήταν σαν μια τακτική να βρουν κοπέλα, να βρουν το ένα, το άλλο. Ήταν μια καλή πηγή εδώ απ' έξω. Κατά καιρούς τον έχουν δει. Και τον 19χρονο και τον Ρομά. Είναι γνωστό το πρόσωπό του, περιφερόταν εδώ πέρα σίγουρα, απέναντι από το σχολείο. Σταματούν κάποια αυτοκίνητα και κάνουν παρέα με τα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο», ήταν τα λόγια του.

Οι απειλές στο θύμα

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης ζητά να «ανοίξουν στόματα», ώστε να αποκαλυφθεί το τι συνέβαινε έξω από το Ειδικό Σχολείο της Ρόδου, ενώ ζητά από τις Αρχές μετά την να προστατευθεί η κόρη του.

«Μπαμπά» μου είπε η κόρη μου, «αυτοί οι δύο πριν από το συμβάν ερχόντουσαν συχνά στο σχολείο, τους έχω δει που μιλούσαν με μαθητές, με μαθήτριες. Και μετά από το συμβάν είχαν ξανάρθει», είπε ο πατέρας της 19χρονης στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού.

«Την ημέρα που έγινε το συμβάν δέχθηκε απειλές ότι "αν πεις κάτι θα το ξαναπάθεις"», πρόσθεσε ο πατέρας της 19χρονης ενώ απηύθυνε έκκληση: «εάν υπάρχουν μάρτυρες σε εκείνη την περιοχή που ξέρει κάτι, είδε κάτι να ενημερώσει την εισαγγελική Αρχή γιατί θα πρέπει να κάτσουν να αναλογιστούν και να σκεφτούν ότι θα μπορούσε να είναι το δικό τους παιδί σε αυτή την κατάσταση».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ